2013/12 Inför WebCoast

December 2013

Moderatorer: Maria Gustafsson, Szofia Jakobsson, Thina Grotmark, Stefan Waborg, Malin Friis-Liby, Martin Lindeskog, Sina Farhat med fler i projektgruppen i WebCoast @webcoast på Twitter

Tema: Inför WebCoast 2014

Övergripande frågeställning

Hur gör vi det allra bästa deltagardrivna eventet där temat kommunikation på internet diskuteras från de olika perspektiv som deltagarna har?

Bakgrunden till WebCoast är att vi var ett gäng som träffades på SMC Gbg 2009 och diskuterade sociala medier varje månad. Ett år senare kavlade vi upp ärmarna och byggde WebCoast, den knytkonferens som vi själva saknade här i Göteborg. En lunch i månaden rckte inte längre, vi ville ha en hel helg till vårt förfogande.

Totalt har vi nu genomfört tre årliga arrangemang, samtliga positiva, slutsålda, energiska succéer med 200-250 deltagare per tillfälle. Varje WebCoast har varit en helg med fokus på möten mellan människor med det gemensamma intresset: Kommunikation på internet för utvecklare och användare.

Nu är vi igång inför WebCoast den 14-16 mars 2014. Vi diskuterade WebCoasts hjärtefrågor, se nedan, medan vi firade in julen.

Frågor att diskutera:

Så när temat är kommunikation på internet.

1. Vad vill du prata om?

2. Vad vill du höra om?

3. Vad vill du lära dig mer om?

4. Hur gör vi den bästa knytkonferensen?

Filmat: 

Gruppens samlade klokheter filmades med Bambuser.

Bakgrundsmaterial:

Läs mer om knytkonferensen WebCoast: http://www.webcoast.se
Köp din biljett här: http://www.webcoast.se/kop-biljett/
Är du intresserad av att sponsra WebCoast: http://www.webcoast.se/for-sponsorer/

Se filmen om WebCoast:

Tack!

Tack till er cirka 30 engagerade deltagare som deltog och till Anna Lerneryd som tipsar om event i Göteborgsområdet i sin blogg Networking with tea.

Foto: Sina Farhat @belola på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Människa eller maskin? Identifiera dig, så hjälper du till att minska antalet spamkommentarer i bloggen. Tack! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.