Maria reser till DLD Festival i Tel Aviv

Nyhet oktober 2013.

Idag reser jag till Tel Aviv i Israel.

Jag är inbjuden av Israels ambassad i Sverige för att delta i DLD Festival där kreativa människor, nytänkare och nyfikna samlas för att träffa personer från hundratals startups under några intensiva dygn.

DLD står för Digital Life Design.

Tel Aviv ska vara världens andra största kreativa hub efter Silicon Walley, så jag har höga förväntningar.

Det finns en Social Media Club Tel Aviv, ska se om jag hittar Gil Margulis eller någon annan därifrån. Jag har twittrat honom men han har inga tweets så vi får väl se. Efter jag kom hem fann jag deras Facebooksida.

Mer information kommer.

Maria Gustafsson 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Människa eller maskin? Identifiera dig, så hjälper du till att minska antalet spamkommentarer i bloggen. Tack! * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.